Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. április 26. 0 hozzászólás
 

Újra interjú a CS2HU hasábjain, mely ezúttal paTrik keze munkáját dicséri, aki jelenleg a ClanBase EuroCup egyik adminja és mint láthatjátok, illetve majd olvashatjátok szerkesztõ feladatokat is betölt ott.

newspic

Újra interjú a CS2HU hasábjain, mely ezúttal paTrik keze munkáját dicséri, aki jelenleg a ClanBase EuroCup egyik adminja és mint láthatjátok, illetve majd olvashatjátok szerkesztõ feladatokat is betölt ott. Nem is pazarolta az idejét, kevéssel a csapatok kihirdetése után készített is egy kérdezz-feleleket az egyik klánnal. A választás a newspic H2k gaming-re esett, ahonnan newspic rainer válaszol a kollega kérdéseire. Kellemes olvasgatást az interjúhoz!

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Az interjúban a holland származású rainier-el beszélgetek, a H2k gaming klán tagjával. A H2k gaming nyerte a 2005-ös õszi OpenCup-ot a ClanBase-n, és így meghívást kapott a XIII. CS:S EuroCup-ra, akárcsak a magyar ancients.

paTrik: Szia. Elõször is mondanál magadról néhány szót?

rainier: Szia, rainier vagyok :) A h2k gaming tagjaként source-ozom, 3 évesen kezdtem az esports karrieremet, mikor elkezdtem játszani a Prince of Persia-val és más klasszikus játékokkal :) 9 éves koromtól 1.6-ozok és másfél éve kezdtem el a source-ot.


paTrik: Talán tudod mi az oka ennek az interjúnak, a ClanBase-s EuroCup a napokban kezdõdik, és mivel ti voltatok az õszi OpenCup nyertesei, megvan az esélyetek arra, hogy ismét bekerüljetek a top5-be. Változott-e valami a csapatban a tavalyi kupa óta?

rainier: Nos, sok dolog történt miután megnyertük a kupát. Darky tanulmányai miatt inaktív lett, Supra visszament 1.6-ozni és Kadi-t is lekötötték az iskolai tanulmányai, a foci és a munka. Így ketten maradtunk aktív játékosok, aNo és én. Elhatároztuk, hogy adunk még egy esélyt az 1.6-nak. Nem is ment rosszul a dolog, de amióta Darky ismét aktív lett, elkezdtük újraépíteni a csapatot.


paTrik: És ennyi inaktivitás után, gondolod, hogy volt idõtök eleget gyakorolni?

rainier: Az elmúlt hetekben sok dolog akadályozta, hogy készülhessünk, szóval nagyon sok gyakorlás vár ránk ezekben a hetekben, ha azt akarjuk, hogy jól sikerüljön a kupa.


paTrik: Mi a jelenlegi lineup ?

rainier:

hirkep aNo (irányító)
hirkep rainier
hirkep darky
hirkep kadi
hirkep marcus


paTrik: Látom nemzetközi lineup-otok van, részt fogtok venni más ligákban vagy lanokon az EuroCup-on kívül?

rainier: Cal-e league-ben, és más olyan ligában, ahol megfelelõen skilles csapatok játszanak. A nemzetközi lineup nem fog megakadályozni minket a lanokon való részvételeken, nagyszerû managementünk van, akik mindent meg fognak tenni az érdekünkben.


paTrik: Szerinted képesek vagytok megnyerni az EuroCup-ot? Mert épp most említetted, hogy nem gyakoroltatok eleget mostanában.

rainier: Az inaktivitás miatt nem hiszem, hogy képesek vagyunk rá. De talán ha sokat gyakorlunk és ezalatt tényleg SOKAT értek, akkor van esélyünk, hogy benn legyünk az elsõ 5-ben, esetleg az elsõ 3-ban, ha kicsit szerencsések vagyunk.


paTrik: Ha már itt tartunk, beszéljünk egy kicsit az esélyes jelöltekrõl, melyik csapatok lesznek benne a top3-ban?

rainier: 1. hirkep insignia cadre 2. hirkep adastra 3. hirkep animosity. Úgy gondolom ezek most a legjobb klánok Európában.


paTrik: És mi a véleményed a szervezésrõl? Megint lesznek olyan klánok, akik egyáltalán nem fognak játszani?

rainier: Nem hiszem, a nagynevû csapatok maradni fognak, és az ilyen kupák szerintem akkor kezdenek izgalmassá válni, amikor már csak az igazán jó csapatok játszanak egyre jobb meccseket. Remélem a sourcetv addigra updatelve lesz.


paTrik: Reméljük. A source jövõje még bizonytalan, a WCG-rõl való lekerülés elég nagy csapás volt a source közösségnek. Azok közé tartozol, akik szerint nincs jövõje ennek a játéknak?

rainier: A scene nagy depresszióban volt, mikor a top csapatok elhatározták, hogy befejezik a source-ot, és sokan követték az õ példájukat, de én úgy gondolom, hogy a source közösség újra épülõben van. Igazából nem tudom megmondani mit hoz a jövõ a source játékosoknak.


paTrik: Ha már a jövõrõl beszélünk, mennyire komolyan gondoljátok a cybergaming-et? Úgy értem, ennyi inaktív idõ után mennyire keményen fogtok gyakorolni?

rainier: Nagyon sokat, mert nyerni akarunk... Szerintem mindenkit a gyõzelem motivál, és mi is emiatt edzünk annyit, és mindig jobb eredményeket akarunk elérni. Mindig van mit fejlõdni.


paTrik: Felejtsük el a CS-t kicsit, mit csinálsz akkor, amikor nem a dust2-n gyilkolod az ellent?

rainier: Msnezek, bulizok. És persze ott van a suli is :S De a szabadidõm legtöbb részét edzéssel töltöm.


paTrik: Az utolsó kérdésem : meg tudjátok verni Chuck Norris-t 1v5-ben?

rainier: Ehh, NEM, Chuck annyira jóóóó... Csak aNo tudná kiiktatni egy deagle-vel, de ahhoz részegnek kell lennie :)


paTrik: :) Köszönöm az interjút. Hf gl a csapatodnak, sok szerencsét a kupán ^^.

rainier: Én is köszönöm :) És meg szeretném még köszönni a managementünknek a H2kgaming-nél, a szponzoroknak: ikbenstil.nl, thermaltake, Qpad, Questcontrol.nl, TheGameWorld.com és a többieknek. Nézzetek fel a www.H2k-Gaming.com-ra !

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2683
 
2376
 
 
 
kép 2855
 
1766
 
 
kép 3657
 
1364
 
 
 
kép 3347
 
1456
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu